Gespot/Internet

Wijn als dessert

Na het eten ook nog zin in wijn? Ik herken het wel. Een fijne dessertwijn, of anders – what the heck – gewoon nog een fles rood open als je echt helemaal uitgegeten bent.
Nu kan het ook anders. Wijn in de vorm van ijs. Een vetvrije sorbet van zwarte bessen en cabernet. Cabernet wat? Sauvignon? Franc? Dat zegt het verhaal niet bij de Amerikaanse ijsproducent Ciao Bella. Een grappig idee is het wel, met wijn heeft het niks te maken want alcohol zit er ook al niet in. Een beetje leuk opgediend, in een wijnglas bijvoorbeeld, kun je er toch nog goeie sier mee maken. Behalve dat het spul in Nederland niet te koop is, voor zover ik weet. Ciao Bella ontstond al in 1983 in New York’s Little Italy. Het is dan ook een geboren Italiaan uit Torino die tegenwoordig chef ijs is. Dus met de smaak zit het vast goed. Ciao.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s