Gelezen/Media/wijn

De magie tussen wijn en gerecht in 4×25 tips

Welke wijn bij welk gerecht? Of andersom. Welke smaken versterken elkaar, of helpen elkaar juist om zeep? Bekende dilemma’s. Je hoeft het niet langer proefondervindelijk zelf vast te stellen – hoewel dat heel leuk is – want nu is er SMAAKSTOF.

SMAAKSTOF is alles wat je altijd wilde weten over de essentie van wijn, de karakters van de bekendste druiven, handige wijnspijstips en klassieke wijnspijscombinaties. Vier maal 25 tips gevat in een verdraaid handig, prettig leesbaar boekje. Eenmaal doorgelezen weet je, dit moet elke smulpaap binnen handbereik hebben. Onmisbaar voor een razendsnelle keukenconclusie: Eten we oesters? Pats, Chablis – altijd goed. Heb je een brommend lekkere Brunello di Montalcino in de kelder? Maak er een spaghetti bolognese zonder poespas bij klaar. Moet jij opletten.

Zelden zoveel zinnige informatie en tips over wijn en gerecht bij elkaar in een compacte paperback gezien. Auteurs Huib Edixhoven en Evelijn van Heuven hebben met SMAAKSTOF een lancune in de culinaire boekenkast van de moderne consument ontdekt. En gevuld. Hulde. In de tweede druk nog even die moeilijke lange woorden als wijnspijstips en wijnspijscombinaties aan elkaar schrijven en dan is het helemaal af.

SMAAKSTOF
De magie tussen wijn en gerecht in 4×25 tips
Uitgeverij Carrera
ISBN 9789048812875
Prijs: 9,90

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s