Cursus/Eten & Drinken/Restaurant/wijn

Cursus wijn en spijs

Cursus Wijn & Spijs met certificaat

Wie van wijn houdt, krijgt automatisch steeds meer aandacht voor passende gerechten. Of andersom. Hoe dan ook, zoals je met wijn niet alles zelf hoeft uit te vinden zijn er op het gebied van wijn en spijs ook uitstekende opleidingen en cursussen. De cursus Wijn & Spijs van Wijnstudio, begin december, is er zo een.

In M Restaurant te Den Haag geeft Jeroen Bronkhorst, 20 jaar ervaring als chefkok, deze cursus. Twee van de drie modules neemt hij zelf voor zijn rekening, de derde doet Romana Echensperger, voormalig sommelier in een driesterrenrestaurant, tweevoudig Sommelier van het Jaar én aankomend Master of Wine!

Aan het eind van de cursus is er een examen, met het Diploma Gastronomie als beloning. Aan te bevelen voor de gevorderde wijnliefhebber.
Wijnstudio cursus wijn & spijs
Data: 2, 9 en 16 december 2012
Tijd: (zondagmiddagen) van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: M restaurant, Groenewegje 115, Den Haag
Inbegrepen: cursusmap en examen, inclusief 30 gerechten en 30 wijnen
Prijs: 285 euro p.p.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s