Slegte tekst

Niels van Laatum

Storend, hè? Zo’n taalfout. Dan haak je snel af, als bezoeker van een website of lezer van een brochure of menukaart (nu niet doen, hoor!). Toch komt het nog al te vaak voor en dat is jammer.
Wat je wilt zijn teksten die kloppen. Zonder taal- of typefouten, gericht op de doelgroep en het liefst to-the-point. Teksten die je bij de kladden pakken. Een rijtje woorden dat roept: ‘Neem mij, ik ben lekker!’
Of simpelweg vakkundig uitlegt waarom die ene wijn zo goed bij dat ene gerecht past. Waarom je bedrijf of product de moeite waard is. En het mooie is, dat hoef je niet zelf te doen. Het is met het grootste plezier dat ik je dat werk uit handen neem.

Wil je meer weten over wat Nez pour vin voor je kan doen op het gebied van tekst, social media, pr en ontwerp? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of bel meteen 06-52 65 07 87.

Nez pour vin
WIJN | COMMUNICATIE

  • Tekst
  • Social media
  • Design


Over mij

In 2005 veranderde er iets in mijn leven. De redactie van een glossy lifestylemagazine voor mannen stuurde me op pad voor een interview met een Italiaanse wijnmaker. Dat bleek de legendarische markies Piero Antinori te zijn. Een soort wijngod in Italië. Wist ik veel. Een kort gesprek en vele fenomenale glazen later was ik bekeerd tot het wijndom.
Inmiddels heb ik de wijncursussen WSET Intermediate en Advanced bij de Wijnstudio succesvol afgerond. Me realiserend dat hoeveel diploma’s je ook op zak hebt, je over wijn nooit raakt uitgeleerd. Of uitgeschreven. Proost.

Ik heb een gastblog op doosje-wijn.nl, schrijf columns voor By The Grape (als BTG Angel) en artikelen voor Vinoo Scope. Bekijk hier al mijn online publicaties.

Onno Kleyn (www.onnokleyn.nl) zegt:
‘Een eigen kijk op wijn en een zinderende pen als het om schrijven gaat: dat is Niels van Laatum. Ik mocht hem als leerling begroeten bij mijn cursus wijnschrijven, waar hij opviel door zijn uitbundige creativiteit. Volgen die man, zou ik zeggen. En dat is niet moeilijk: Nez Pour Vin is er zijn zelfgecreëerde webplek voor, eigenzinnig, informatief, dorstverwekkend. Proost!’

Volg mij op Twitter |Of op LinkedIn | Of Facebook!